Checul cu 7 oua a iesit cel mai dolofan semn ca e importanta si cantitatea de compozitie la cat de mult creste checul. Am fost tentata sa pun cam multa faina dar a iesit de nota 9. Am pus cam putina cacao si s-a colorat in maroniu nu in negru.
Urmatorul chec n-a iesit deloc. O greseala poate sa fie vasul umed si incomplet spalat in care am batut albusurile, oua vechi si probabil o esenta de lamaie pusa cand nu trebuia. Sa cercetez cand anume sa pun esentele.
Rezultatul tentativei 5 de chec a sfarsit ca blat plat pentru o prajitura cu dulceata de visine. Ceea ce nu e foarte rau.
La chec 3 - compozitie cu 5 oua, esenta de rom si cacao + 1 plic de praf de copt. Praful de copt se amesteca bine-bine cu faina altfel ies gauri in feliile de chec. Nu se pune compozitie cu cacao la baza checului pentru ca nu creste prea mult. Se coace mai bine la foc moderat, chiar daca dureaza mai mult. Creste mai mult cand nu sunt stafide in compozitie. Cred ca tigaia tine la compozitie cu 7 oua si 2 plicuri de praf de copt. De incercat data viitoare.
La salate nu se face decorul dupa 2 zile, nu se rade coaja de lamaie pe post de decor, la maioneza nu se pune mai mult ulei decat e necesar si nici alte combinatii de legume in salate. Taietura feliei de castravete trebuie facut mai aproape de ceapa.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.